Vi støtter særligt udsatte hunde i Asien

Hvilke sager støtter Personal Pets?

Som kunde hjælper du os med at støtte hundeinternater, som arbejder hårdt på at gøre livet bedre for udsatte gadehunde i Asien.

Vi bidrager nemlig 10% af vores overskud til non-profit organisationen, Soi Dog.

Soi Dog består af et lidenskabelige netværk af ansatte og frivillige, som søger at forbedre levevilkårene for hunde i Thailand og resten af Asien.

Siden 2003 har dens arbejde bestået i at:

  • Sterilisere gadehunde for at undgå at flere hvalpe vokser op sultende og misbrugte.
  • Give hjemløse hunde tag over hovedet og søge efter adoptivfamilier.
  • Vaccinere og give dem lægebehandling.
  • Bekæmpe handel med hundekød.

Coronavirus gør livet hårdere for gadehunde

COVID-19-udbruddet har bestemt ikke gjort arbejdet nemmere for Soi Dog og andre hundeinternater.

Ikke blot modtager de færre donationer end tidligere, de har nu også sværere ved at mobilisere deres frivillige på sikker vis, finde adoptivfamilier og forvalte vildtreservater.

Kæmper mod handlen med hundekød

Soi Dog kæmper blandt andet mod handlen af hundekød i Asien.

En undersøgelse fra 2015 foretaget af Animal Asia viste at mange af de hunde, som bliver solgt på kødmarkeder i Kina, faktisk er stjålet fra deres ejere eller fra gaderne.

Hundene bliver ofte aflivet på barbarisk måder: Tortureret i timevis og får derefter trukket skinnet af mens de stadig er i live, da man tror, at det gør kødet mere mørt.

Hvorfor støtter vi hundeinternater?

Ligesom andre hundeejere er vi (teamet bag Personal Pets) dybt knyttet til vores hunde. Vi nyder deres evindelige livsglade og tillidsfulde natur.

Da vi første gang drog ud i den store verden, var det derfor hårdt at se med vores egne øjne hvordan (og hvor mange) hunde lever på gaden i udlandet.

Men vi så også en stor vilje blandt den lokale befolkning til at forbedre deres levevilkår på trods af de få ressourcer i disse lande.

Hver gang du køber et af vores produkter, hjælper du derfor de utallige frivillige og professionelle, som arbejder hårdt for at give livsglæden og tilliden tilbage til disse hunde.

Scroll til toppen