Persondatapolitik

1. Generelt

Denne persondatapolitik er gældende for Personal Pets. Når du besøger vores hjemmeside behandler vi personoplysninger om dig som beskrevet nedenfor. Vi optræder i den forbindelse som dataansvarlig, og du kan rette forespørgsler vedrørende behandlingen af dine personoplysninger ved at skrive til os på info@personal-pets.com eller ved at bruge kontaktformularen i “kontakt” på www.personal-pets.com.

Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtigt for Personal Pets. Vi indsamler og anvender udelukkende dine personoplysninger inden for rammerne af den danske databeskyttelseslovgivning og EU’s databeskyttelsesforordning nr. 2016/679 (GDPR), som er inkorporeret i dansk lovgivning. Når vi anvender betegnelser som ”personoplysninger”, ”behandling”, ”dataansvarlig” og ”databehandler”, har disse betegnelser den betydning, der er angivet i databeskyttelseslovgivningen.

2. Hvilke oplysninger, til hvilket formål og på hvilket grundlag?

Oplysninger vedrørende dit køb: når du køber varer eller tjenesteydelser på vores hjemmeside www.personal-pets.com behandler vi de personoplysninger, som du giver til os, såsom dit navn, dine kontaktoplysninger (herunder adresse, e-mailadresse og telefonnummer) samt betalingsoplysninger. Vi indsamler og behandler disse oplysninger for at kunne levere varer og tjenesteydelser til dig, behandle returvarer og administrere din konto på vores hjemmeside (såfremt du har oprettet en konto).

Derudover anvender vi dine personoplysninger til at sende dig meddelelser om, hvornår en vare er på lager, til at tilbyde forsikringsydelser såfremt du har anmodet herom, til at behandle din vurdering af vores kundeservice, til at informere dig såfremt du har vundet en online konkurrence, som du har deltaget i, eller til at kontakte dig såfremt der er leveringsproblemer eller problemer med din ordre. Vi kan også analysere køb inden for forskellige kundegrupper. Særligt vil vi behandle oplysninger om dine vurderinger af vores produkter og tjenester hvis du deltager i vores kundetilfredshedsundersøgelser; information om din identitet vil krypteres og vil ikke blive offentligtgjort, og deles kun med vores databehandlere. Dette gør vi for at udvikle vores produkttilbud og forfølge vores legitime interesse i udviklingen af vores produkter og tjenesteydelser.

Oplysningerne behandles dels, fordi det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig, og dels fordi det er nødvendigt for at forfølge vores legitime interesse i at kommunikere med dig på en effektiv måde og for dermed at kunne yde service på højeste niveau til vores kunder.

Selvom vi ikke baserer denne behandling på dit samtykke, kan du til enhver tid kontakte os, såfremt du har spørgsmål, og du kan anmode om, at vi standser vores behandling af dine personoplysninger. Se nærmere herom nedenfor.

Trafik på hjemmesiden og analyse – cookies: Personal Pets indsamler og analyserer oplysninger om anvendelse, trafik og aktivitet på Personal Pets’ hjemmeside. Det omfatter din ip-adresse, browsertype (chrome, internet explorer osv.), styresystem (windows osv.), interaktion med reklamer (f.eks. Klik eller opslag) samt besøgte sider. Dette sker ved anvendelse af cookies, og vi kan anvende cookies til at give dig personlige anbefalinger om produkter og tjenesteydelser. Når du anvender vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies, som angivet i vores cookiepolitik. Dette indebærer behandling af personoplysninger, hvilket er baseret på dit samtykke, som til enhver tid kan tilbagekaldes. Du kan læse mere om brugen af cookies, hvordan du tilbagekalder dit samtykke, og hvordan du ændrer dine indstillinger i vores cookiepolitik.

Direkte markedsføring baseret på dit samtykke: Såfremt du har givet dit samtykke hertil, kan vi anvende din e-mailadresse og dit telefonnummer til at sende dig nyhedsbreve og markedsføringsmateriale, som er tilpasset dig. Således kan vi målrette vores tilbud til dig på baggrund af de oplysninger, vi har, herunder oplysninger om dine tidligere køb samt demografiske oplysninger som køn, fødselsdato og adresse (profilering). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og gøre indsigelse mod en sådan profilering ved at skrive til os på info@personal-pets.com, ved at bruge kontaktformularen på ”kontakt” på www.personal-pets.com eller ved at afmelde det nyhedsbrev, du modtager fra os.

3. Hvem deler vi dine oplysninger med

Vi kan dele dine oplysninger med vores partnere, produktleverandører, produktleverandører og logistikpartnere, som leverer dine varer til dit hjem, udbydere af analyse- og markedsføringstjenester, revisionsfirmaer og udbydere af betalingstjenester.

Derudover deler vi ikke dine personoplysninger med tredjeparter, medmindre det er påkrævet i henhold til lovgivning, eller såfremt vi har dit udtrykkelige samtykke hertil.

4. Opbevaring og sletning

Personal Pets sletter dine personoplysninger, når alle formål for den pågældende behandling af personoplysninger er opfyldt, og når sletning er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Du kan anmode om adgang til eller sletning af dine personoplysninger via vores hjemmeside eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

Ønsker du at få slettet, ændret, overført, begrænset eller tilsendt de personlysninger vi gemmer om dig, kan du skrive til os på info@personal-pets.com eller bruge kontaktformularen på ”kontakt” på www.personal-pets.com.

5. Dine rettigheder

Du har ret til efter anmodning at få indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer eller på anden vis behandler om dig. Du har ligeledes retten til at få berigtiget eventuelle urigtige personoplysninger, og under visse omstændigheder har du ret til at begrænse vores behandling af dine personoplysninger eller kræve, at vi sletter dine personoplysninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, som danner grundlag for behandlingen af dine personoplysninger (som beskrevet ovenfor), uden at dette påvirker lovligheden af den behandling, som blev baseret på samtykke før tilbagekaldelsen af dette.

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og i henhold til EU’s databeskyttelsesforordning 2016/679 (GDPR) kan du bede om at modtage dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format, således at personoplysningerne nemt kan overføres til dig eller en anden dataansvarlig valgt af dig (dette kaldes for ”dataportabilitet”).

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, opfordres du til at kontakte os. Eventuelle henvendelser herom bedes fremsendt som angivet ovenfor i denne persondatapolitik. Vi oplyser dig samtidig om, at du i henhold til lovgivningen er berettiget til at indgive en klage til datatilsynet.

6. Forespørgsel på personoplysninger og kontaktoplysninger

Denne persondatapolitik vil løbende blive opdateret. Når vi udsender ændringer til persondatapolitikken, vil vi angive datoen for, hvornår persondatapolitikken sidst er opdateret. Såfremt der foretages væsentlige ændringer i denne politik eller i forhold til, hvordan vi anvender dine personoplysninger, vil vi synligt gøre opmærksom på sådanne ændringer eller sende dig direkte meddelelse herom.

Ønsker du at få slettet, ændret, overført, begrænset eller tilsendt de personlysninger vi gemmer om dig, eller har du spørgsmål til denne persondatapolitik eller privatliv på vores hjemmesider, kan du skrive til os på info@personal-pets.com eller bruge kontaktformularen på ”kontakt” på www.personal-pets.com.

Scroll til toppen