Bling hundehalsbånd med navn (KRYSTAL BOGSTAVER)

Hundehalsbånd med krystal bogstaver og symboler. Passer til små hunde. Lavet af vegansk læder, som er blødt, hudvenligt og nemt at gøre rent. Navn og telefonnummer vil blive indgraveret på navneskiltet helt gratis: Husk derfor at indtaste disse oplysninger i kommentarfeltet, når du betaler for varen.

Brug tabellen forneden til at finde den rette størrelse, da vi ikke refunderer penge, hvis der er problemer med størrelsen.

Vi donerer 10% af vores overskud til særligt udsatte hunde i Asien! 🐶

DKK 129,00

Ryd
Sikker betaling med_

Betal med sikre betalingsmetoder

Har din hund brug for mere bling?

Vi udsmykker dette halsbånd med kystalstensbogstaver, som staver din kats navn.

Du kan vælge op til 7 bogstaver! Hvis du vælger færre bogstaver kan du også få 1 eller 2 ekstra symboler (som vist nedenfor) – eksempelvis:

  • 7 bogstaver + ingen symboler
  • 6 bogstaver + 1 symbol
  • 5 eller færre bogstaver + 2 symboler

Nedenfor kan du se de bogstaver og symboler, du kan vælge mellem. Vær venligst opmærksom på at du ikke kan vælge bogstaverne: Æ, Ø og Å!

Vigtigt: Skriv din hunds navn + de relevante symboler i kommentarfeltet, når du betaler for varen:

Halsbåndet er lavet af kunst læder. Materialet er vegansk og behageligt for din hund at have på hele dagen. I modsætning til dyrelæder absorberer det ikke vand og udtørrer derfor heller ikke.

Halsbåndet fås i størrelserne: XS, S, M og L. Husk at måle halsomkredsen omhyggeligt, da vi ikke refunderer penge i tilfælde af problemer med størrelsen. Brug venligst størrelsestabellen nedenfor:

Du kan vælge mellem farverne: Rød, blå, lyserød, hvid og sort.

Levering: Gratis levering! Bemærk venligst, at produktet ankommer inden for 14-23 dage grundet forsendelse fra vores varehus i Sydøst Asien. Hvis du bestiller adskillige produkter/større mængder, ankommer din bestilling muligvis i individuelle pakker.

Farve

, , , ,

Størrelse

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Scroll til toppen