Hundehalsbånd med navn (PREMIUM VEGANSK LÆDER)

Stilfuldt hundehalsbånd i vegansk læder, som er blødt, hudvenligt og nemt at gøre rent. Navn og telefonnummer vil blive indgraveret på navneskiltet helt gratis: Husk derfor at indtaste disse oplysninger i kommentarfeltet, når du betaler for varen.

Brug tabellen forneden til at finde den rette størrelse, da vi ikke refunderer penge, hvis der er problemer med størrelsen.

Vi donerer 10% af vores overskud til særligt udsatte hunde i Asien! 🐶

DKK 259,00 DKK 199,00

Ryd
Sikker betaling med_

Betal med sikre betalingsmetoder

Halsbåndet kommer med et navneskilt. Så husk at indtaste navn og/eller telefonnummer i kommentarfeltet, når du bestiller varen, som vist forneden:

Halsbåndet er lavet af kunst læder. Materialet er vegansk og behageligt for din hund at have på hele dagen. I modsætning til dyrelæder absorberer det ikke vand og udtørrer derfor heller ikke.

Halsbåndet fås i størrelserne: S, M, L, XL og XXL. Husk at måle halsomkredsen omhyggeligt, da vi ikke refunderer penge i tilfælde af problemer med størrelsen. Brug venligst størrelsestabellen nedenfor:

Du kan vælge mellem farverne: Blå, brun, grøn, lilla og lyserød.

Levering: Gratis levering! Bemærk venligst, at produktet ankommer inden for 14-23 dage grundet forsendelse fra vores varehus i Sydøst Asien. Hvis du bestiller adskillige produkter/større mængder, ankommer din bestilling muligvis i individuelle pakker.

Farve

, , , ,

Størrelse

, , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Scroll til toppen