Hundehalsbånd med lys (VANDTÆT + OPLADELIGT)

Din hund er i fare om natten, hvis den ikke har lys på. Vi tilbyder derfor vandtætte LED hundehalsbånd. Oplades med det gratis USB kabel og varer 3-4 timer per opladning. Halsbåndet kan ses på lang afstand. Lavet af slidstærkt og behageligt nylon og optisk fiber.

Brug tabellen forneden til at finde den rette størrelse, da vi ikke refunderer penge, hvis der er problemer med størrelsen.

Vi donerer 10% af vores overskud til særligt udsatte hunde i Asien! 🐶

DKK 149,00 DKK 119,00

Ryd
Sikker betaling med_

Betal med sikre betalingsmetoder

Husk lys på din hund!

Hvert rammes et stort antal hunde af bilister, når de er ude at gå tur med deres ejere. Din hund er særligt udsat om aftenen og vinteren på grund af den manglende synlighed.

Vi tilbyder lige nu hundehalsbånd med indbyggede LED-lys, som kan ses på lang afstand. Denne model er langt mere synlig end selvlysende halsbånd.

Halsbåndet er vandtætte og kan nemt holde til det danske, våde klima.

Det kan oplades med det gratis USB-kabel og varer mindst 3-4 timer for hver opladning.

Modellen har 3 forskellige lyseinstillinger:

  • Hurtige blink
  • Langsomme blink
  • Lys uden blink

 

Halsbåndet er lavet af nylon. Materialet er slidstærkt, hudvenligt, nemt at gøre rent og tørrer hurtigt efter en våd gåtur. Det er behageligt for din hund at have på hele dagen.

Halsbåndet passer til hunde og kommer i størrelserne: XS, S, M, L, XL og XXL. Husk at måle omhyggeligt, da vi ikke refunderer penge i tilfælde af problemer med størrelsen. Brug venligst størrelsestabellen nedenfor:

Du kan vælge mellem farverne: Rød, blå, grøn, gul, lyserød.

Hvad er inkluderet i prisen?

  • 1 stk. halsbånd
  • 1 stk. USB-kabel

 

Levering: Gratis levering! Bemærk venligst, at produktet ankommer inden for 14-23 dage grundet forsendelse fra vores varehus i Sydøst Asien. Hvis du bestiller adskillige produkter/større mængder, ankommer din bestilling muligvis i individuelle pakker.

Farve

, , , ,

Størrelse

, , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Scroll til toppen