Mønstret hundehalsbånd med navn (12 UNIKKE MØNSTRE)

Vælg mønsteret, som bedst beskriver din trofaste følgesvends personlighed. Der er 12 søde mønstre at vælge mellem! Passer til både katte og hunde. Navn og telefonnummer vil blive indgraveret på navneskiltet helt gratis: Husk derfor at indtaste disse oplysninger i kommentarfeltet, når du betaler for varen. Lavet af slidstærkt og behageligt nylon.

Brug tabellen forneden til at finde den rette størrelse, da vi ikke refunderer penge, hvis der er problemer med størrelsen.

Vi donerer 10% af vores overskud til særligt udsatte hunde i Asien! 🐶

DKK 119,00

Ryd
Sikker betaling med_

Betal med sikre betalingsmetoder

Halsbåndet kommer med et navneskilt. Så husk at indtaste navn og/eller telefonnummer i kommentarfeltet, når du bestiller varen, som vist forneden.

Halsbåndet er lavet af nylon. Materialet er slidstærkt, hudvenligt, nemt at gøre rent og tørrer hurtigt efter en våd gåtur. Det er behageligt for din hund eller kat at have på hele dagen.

Halsbåndet fås i størrelserne: S og M. Husk at måle halsomkredsen omhyggeligt, da vi ikke refunderer penge i tilfælde af problemer med størrelsen. Brug venligst størrelsestabellen nedenfor:

Levering: Gratis levering! Bemærk venligst, at produktet ankommer inden for 14-23 dage grundet forsendelse fra vores varehus i Sydøst Asien. Hvis du bestiller adskillige produkter/større mængder, ankommer din bestilling muligvis i individuelle pakker.

 

Farve

, , , , , , , , , , ,

Størrelse

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Scroll til toppen