Klassisk hundehalsbånd med navn (PREMIUM VEGANSK LÆDER)

Er du altid på udgik efter de bedste materialer? Så er dette halsbånd for dig og din trofaste ven. Denne alsidige type veganske læder føles ikke blot godt i hænderne. Det er også utrolig slidstærkt og behageligt for din hund at løbe og rulle rundt i hele dagen. Designet er tidsløst. Navn og telefonnummer vil blive indgraveret på navneskiltet helt gratis: Husk derfor at indtaste disse oplysninger i kommentarfeltet, når du betaler for varen.

Brug tabellen forneden til at finde den rette størrelse, da vi ikke refunderer penge, hvis der er problemer med størrelsen.

Vi donerer 10% af vores overskud til særligt udsatte hunde i Asien! 🐶

DKK 139,00

Ryd
Sikker betaling med_

Betal med sikre betalingsmetoder

Halsbåndet kommer med et navneskilt. Så husk at indtaste navn og/eller telefonnummer i kommentarfeltet, når du bestiller varen, som vist forneden:

Halsbåndet er lavet af kunst læder. Materialet er vegansk og behageligt for din hund at have på hele dagen. I modsætning til dyrelæder absorberer det ikke vand og udtørrer derfor heller ikke.

Halsbåndet fås i størrelserne: S, M, L, XL og XXL. Husk at måle halsomkredsen omhyggeligt, da vi ikke refunderer penge i tilfælde af problemer med størrelsen. Brug venligst størrelsestabellen nedenfor:

Du kan vælge mellem farverne: Brun, mørkegrøn, mørkerød, mørkeorange.

Levering: Gratis levering! Bemærk venligst, at produktet ankommer inden for 14-23 dage grundet forsendelse fra vores varehus i Sydøst Asien. Hvis du bestiller adskillige produkter/større mængder, ankommer din bestilling muligvis i individuelle pakker.

Farve

, , ,

Størrelse

, , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Scroll til toppen