Hundehalsbånd med reflekser og navn (SIKKER I TRAFIKKEN)

Din hund er i fare om aftenen, hvis den ikke har reflekser på. Vi tilbyder derfor refleks hundehalsbånd, som nemt kan ses i trafikken. Navn og telefonnummer vil blive indgraveret på navneskiltet helt gratis: Husk derfor at indtaste disse oplysninger i kommentarfeltet, når du betaler for varen. Lavet af slidstærkt og behageligt nylon.

Brug tabellen forneden til at finde den rette størrelse, da vi ikke refunderer penge, hvis der er problemer med størrelsen.

Vi donerer 10% af vores overskud til særligt udsatte hunde i Asien! 🐶

DKK 109,00

Ryd
Sikker betaling med_

Betal med sikre betalingsmetoder

Husk reflekser på din hund!

Hvert rammes et stort antal hunde af bilister, når de er ude at gå tur med deres ejere. Din hund er særligt udsat om aftenen og vinteren på grund af den manglende synlighed.

Da din hunds sikkerhed altid kommer i første række, tilbyder vi lige nu refleks hundehalsbånd, så din hund er synlig og sikker i trafikken.

Halsbåndet kommer med et navneskilt. Så husk at indtaste navn og/eller telefonnummer i kommentarfeltet, når du bestiller varen, som vist forneden.

Halsbåndet er lavet af nylon. Materialet er slidstærkt, hudvenligt, nemt at gøre rent og tørrer hurtigt efter en våd gåtur. Det er behageligt for din hund at have på hele dagen.

Halsbåndet fås i størrelserne: S, M og L. Husk at måle halsomkredsen omhyggeligt, da vi ikke refunderer penge i tilfælde af problemer med størrelsen. Brug venligst størrelsestabellen nedenfor:

Du kan vælge mellem farverne: Sort, grøn og lyserød.

Levering: Gratis levering! Bemærk venligst, at produktet ankommer inden for 23-41 dage grundet forsendelse fra vores varehus i Sydøst Asien. Hvis du bestiller adskillige produkter/større mængder, ankommer din bestilling muligvis i individuelle pakker.

Farve

, ,

Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Scroll til toppen