Hundehalsbånd med reflekser og navn (SIKKER I TRAFIKKEN)

Din hund er i fare om aftenen, hvis den ikke har reflekser på. Vi tilbyder derfor reflekshalsbånd, som nemt kan ses i trafikken. Navn og telefonnummer vil blive indgraveret på navneskiltet helt gratis: Husk derfor at indtaste disse oplysninger i kommentarfeltet, når du betaler for varen. Lavet af vegansk læder, som er blødt, hudvenligt og nemt at gøre rent.

Brug tabellen forneden til at finde den rette størrelse, da vi ikke refunderer penge, hvis der er problemer med størrelsen.

Vi donerer 10% af vores overskud til særligt udsatte hunde i Asien! 🐶

DKK 119,00

Ryd
Sikker betaling med_

Betal med sikre betalingsmetoder

Husk reflekser på din hund!

Hvert år rammes et stort antal hunde af bilister. De er særligt udsatte om aftenen og vinteren på grund af den manglende synlighed.

Da din hund sikkerhed altid kommer i første række, tilbyder vi lige nu reflekshalsbånd. Så kan du være sikker på, at den altid er synlig og sikker i trafikken.

Halsbåndet kommer med et navneskilt i rustfrit stål. Så husk at indtaste navn og/eller telefonnummer i kommentarfeltet, når du bestiller varen, som vist forneden.

Halsbåndet er lavet af kunst læder. Materialet er vegansk og behageligt for din hunds at have på hele dagen. I modsætning til normal læder absorberer det ikke vand og udtørrer derfor heller ikke.

Halsbåndet fås i størrelserne: XS, S, M og L. Husk at måle din hunds halsomkredsen omhyggeligt, da vi ikke refunderer penge i tilfælde af problemer med størrelsen. Brug venligst størrelsestabellen nedenfor:

Du kan vælge mellem farverne: Sort, blå og lyserød.

Levering: Gratis levering! Bemærk venligst, at produktet ankommer inden for 14-23 dage grundet forsendelse fra vores varehus i Sydøst Asien. Hvis du bestiller adskillige produkter/større mængder, ankommer din bestilling muligvis i individuelle pakker.

Farve

, ,

Størrelse

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Scroll til toppen